Petrece mai mult timp cu copilul tau - Forever!

 Buna dragii mei!

    Stiu ca nu am mai scris de ceva timp, dar vreau sa stiti care a fost motivul si anume fetita mea minunata! Am vrut sa imi dedic tot timpul ei, deoarece in primii ani de viata, copiii au nevoie de toata atentia si grija din lume.

 Va vin in ajutor, cu o idee, o metoda prin care puteti petrece mult mai timp cu copiii si familiile voastre. Doresc sa va spun pe scurt povestea prietenei mele Giorgiana, pe care o cunosc inca din perioada liceului. Ea a renuntat la cariera de educatoare, dupa 9 ani, deoarece si-a urmat sotul in alta tara (alte posibilitati). Fiind proaspata mamica, a cautat sa stea cat ai mult timp cu cel mic, a aflat despre Compania Forever, a actionat si a reusit.

                      

     Ea lucreaza de acasa, avand un program flexibil si bineinteles un venit. Este vorba despre un magazin accesibil oricui, cu extindere in mai multe tari, practic exista un lant de magazine. Este o afacere bazata pe testari si recomandari, iar pentru asta beneficiezi de finantare.

    Compania Forever ne pune la dispozitie o gama variata de produse de o calitate superioara, bazate pe gel stabilizat de ALOE VERA (unele produse au fost premiate la concursuri internationale de specialitate). Aceasta are o gama variata de produse de la ingrijire personala, la suplimente si welness.

    Ideea este ca in acest domeniu al marketingului in echipa, pe langa posibilitatile de castig, ai parte de dezoltare personala, ajutor si instrumente care sa te "impinga" acolo unde iti doresti sa ajungi. Trebuie doar sa ai vointa!

    Inca un beneficiu, pe langa calitatea produselor pe care le poti achizitiona cu reducere intre 5%-48%, timp liber, experienta cu produse, castiguri, Forever iti acorda posibilitatea de a transfera venitul pe numele copilului, precum si drepturile de autor. Sigur Giorgiana va va da toate detaliile de care aveti nevoie!

                

    Daca va doriti si voi sa desfasurati acest tip de activitate, atunci utilizati acest link. Aici puteti viziona o prezentare despre cum va poate ajuta si pe voi aceasta activitate. Sa fiti atenti ca aceste prezentari sunt securizate si de aceea trebuie sa va faceti un cont la ei, cu parola! Aaa...si la rubrica cu "persoana care v-a invitat", va rog sa scrieti numele ei, Giorgiana Rosca!

                                    

     Fete si baieti, daca v-am facut curioase si curiosi, o puteti contacta pe draga mea prietena Giorgiana Rosca, aici. Este o persoana de incredere si cu multa rabdare, o puteti intreba orice si va ajuta in mod cert.

                                    

    Data viitoare, promit ca vom testa aceste minunate produse si vom afla impreuna beneficiile lor.                                                                         Pupici!!! 

"Atunci cand iti doresti mai mult sau ratacesti pe cararile vietii, o simpla discutie cu Giorgiana iti poate schimba drumul. Acest om minunat te va lua de mana si te va conduce spre implinirea visului tau cu profesionalism, optimism,empatie, bucurie si deschidere. Ii sunt recunoscatoare ca face parte din calatoria mea forever!" (Veronica Nichita Antohi - business mom).

"Imi place sa lucrez cu Giorgiana pentru ca este foarte implicata si determinata. Stie exact ce vrea si cel mai important actioneaza ca sa ajunga acolo unde isi doreste. In plus, este o persoana foarte inclinata in a-i ajuta pe cei din jurul ei" (Cristina Vadastreanu - manager Forever Living).


Comentarii

Postări populare