Ingrijire speciala a fetei cu Lambre!

Buna fetelor!!!


Astazi va vorbesc despre doua produse exceptionale de la LAMBRE, "proaspat scoase din cuptor" pentru voi, doua produse de fata care va vor placea maxim. Eu am dat deja verdictul: super!!! 



Primul produs este acest primer, absolut genial. In finalul articolului exista si o poza cu un make-up realizat cu acest produs. Imi place pentru ca intra repede in piele, hidrateaza si are particule minuscule de sclipici care au rolul de a ilumina, de a deschide tenul si de a te face mai sclipitoare.






Cel de-al doilea produs este Colostrum PRO crema faciala ce trateaza si regenereaza tenul.
Crema faciala inovatoare si eficienta, ce trateaza, regenereaza si reface intens pielea pe baza de colostrum, dermaxyl, ulei de seminte de meadowfoam si extract de ovaz. Datorita acestor ingrediente active pielea isi recapata tineretea, trateaza toate cicatricile si netezeste ridurile mimice. De asemenea intareste sistemul imunitar al pielii si stimuleaza regenerarea tesuturilor.


Colostru utilizat in acest produs este un colostru bovin 100% liofilizat, o secretie liofilizata de glandă mamara de lapte de vaca. Efectul impresionant al COLOSTRULUI este capacitatea sa de a lupta sau chiar inversa simptomele imbatranirii. Studiile au aratat ca procesele de imbatranire sunt cauzate de o scadere a nivelurilor hormonului de crestere si a contrapartidei IGF-1. Persoanele cu varsta peste 40 de ani au un nivel de IGF-1 mai mic in jumatate fata de varsta de 20 de ani. Colostrul asigura in mod natural hormonul si factorul de crestere ce fac pielea mai ferma si mai tanara. Colostrul se numeste chiar si lifting natural, ce inhiba imbatranirea prematura.


Pe acesta l-am daruit mamei deoarece are efecte bune asupra tenului care incepe sa imbatraneasca, eu vreau sa cred ca sunt inca tinerica!!! :))) Va pot spune sigur ca l-a folosit si a fost tare multumita.


Va pup fetelor!!! Craciun fericit tuturor!!! :)
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul aici al celor de la LAMBRE!


Comentarii

Postări populare