Bio Aleea (absorbante) si Perspirex (antiperspirante) - produse de ingrijire


Buna fetelor!!!

Femeile sunt sensibile si au nevoie de o ingrijire mai speciala! In articolul de astazi o sa va prezint doua produse de acest gen care nu pot lipsi din viata unei femei.


Unul dintre aceste lucruri este antiperspirantul. Cel pe care l-am testat este de la PERSPIREX si este de tip roll-on. Acestea asigura o protectie de lunga durata, de pana la 5 zile de protectie. 
Varianta mea este originala.



Pe site-ul lor (aici) o sa gasiti toate informatiile de care aveti nevoie. Cel mai important aspect este acela sa facem diferenta dintre un deodorant si un antiperspirant. In cele ce urmeaza o sa va vedeti diferenta dintre aceste doua produse.


Deodorantele nu opresc transpiratia. In schimb, acestea sunt concepute pentru a neutraliza temporar mirosul. Multe deodorante contin parfum pentru a neutraliza mirosurile neplacute.

Antiperspirantele sunt diferite, adica au o formula specifica pentru diminuarea sau oprirea transpiratiei din glandele sudoripare. Odată ce se aplica antiperspirant, se formeaza un dop temporar in canalul sudoripar pentru a opri eliberarea transpiratiei. Acest dop temporar este in mod natural eliminat in urmatoarele cateva zile ca parte a eliminarii celulelor moarte ale pielii.
Pentru unii, este suficient un deodorant, dar alte persoane au nevoie de o protectie mai mare. Un antiperspirant eficient, cum ar fi Perspirex, reprezintă solutia pentru minimizarea transpiratei si a mirosului.


Va prezint aceste absorbante zilnice, din bumbac, cu un miros discret care imi plac foarte mult. 
Sunt de la Lunay si le puteti gasi pe site-ul Bio Aleea.




Se aplica foarte usor si raman bine fixate. Se pot folosi zilnic in zilele de flux menstrual redus, daca avem o secretie mai abundenta sau in caz de incontinenta urinara. 
Pagina de facebook a celor de Bio Aleea o puteti accesa aici.



Multumesc mult fetelor!!! Va pup! Astept comentariile voastre!

Comentarii

Postări populare