Fragonard - parfum magic


Buna fetelor!!!

Astazi o sa va vorbesc despre doua produse care miros demential, de la Fragonard!
V-am mai vorbit despre ei, in articolele anterioare..sunt geniali.
Chiar daca vorbim de produse cosmetice, parfumuri, feluri de mancare, deserturi, etc. daca mirosul ne place atunci instinctiv alegem acel ceva.


Avem doua produse de la ei, un parfumel si un sapun. Acesta din urma, este fabulos si l-as da pe unul lichid oricand, datorita parfumului pe care il resimt atunci cand ma spal cu el. Si fata de alte sapunuri solide, acesta nu usuca pielea, ceea ce ne place. :) Are un gramaj de 140 g si este foarte spornic.


Parfumelul rezista foarte bine pe piele, miroase bine, este dulce - aromat, are pulverizator si este super potrivit pentru a-l tine in geanta si a putea sa iti reimprospetezi parfumul oricand doresti.




Sapunele de acest gen cu diferite mirosuri le puteti gasi aici "http://www.mag-parfums.ro/sapunuri-individuale", la sectiunea "sapunuri individuale".


Daca doriti sa vizitati site-ul lor, il gasiti aici. Mie imi plac super mult produsele lor, fiecare detine o nota de eleganta prin aspect sau miros, sunt prezentate prin rafinament si denota acest lucru. Ce imi doresc cel mai mult este sa imi cumpar de la ei o lumanare parfumata (in borcanel), recunosc faptul ca are un pret mai piperat, dar cred ca mirosul este genial, la fel ca si celelalate produse.

Daca ati folosit ceva de la ei, va rog sa imi lasati in comentarii. XOXO fetelor :)

Comentarii

Postări populare