Himalaya Herbal Healthcare Romania - NATURA SI FRUMUSETE!

     Buna fetelor!!! Revin cu un nou articol. Intre timp am testat si folosit alte produse pentru a veni in ajutorul vostru cu pareri, in materie de ingrijire si cosmetica. Astazi vorbim de Himalaya Herbal Healthcare (pagina de facebook). 


     Primul contact cu un produs al acestei companii a fost in primul an de master, atunci cand a existat o perioada in care durerile musculare si articulare de la mana dreapta nu imi dadeau pace. La sfatul unui bun prieten am mers intr-un magazin de desfacere, din Bucuresti al acestora si am cumparat un gel denumit "Rumalaya" - fast action. L-am folosit in fiecare seara dupa dus, am masat zona dureroasa cu produsul prin miscari circulare, neinsistand. Nu vreau sa il laud dar pentru mine a facut minuni. Deja de la 3 utilizari consecutive durerile au incetat putin cate putin. Este super bun si il recomand...nu am crezut ca o sa scap fara o vizita la medic. Gelul are un miros intepator dar este spornic si isi face treaba foarte bine.


     Al doilea contact cu produsele lor a fost anul trecut atunci cand mi-am cumparat din Carrefour, masca de purificare "Neem Mask", pentru ten normal spre gras. Este super buna si o recumpar de fiecare data cand am ocazia pentru ca imi place cum imi lasa pielea dupa utilizare. Se prezinta ca un plic, impartit in 2 (gen pentru doua utilizari, insa eu folosesc o jumatate de doua ori). Masca este din plante si se aplica foarte bine.


     M-am bucurat foarte mult atunci cand la evenimentul nostru drag, Galati Beauty Swap #1 am primit din partea acestora cateva produse.


     Pasta de dinti "Complete Care - Herbal Toothpaste" (o gasiti aici) are gust de plante dar curata foarte, foarte bine dantura. Este destinata ingrijirii complete a dintilor si afectiunilor gingivale. Aceasta are proprietati antiseptice, antibacteriene, previne formarea cariilor, combate respiratia neplacuta si infectiile.



     Balsamul hranitor pentru buze "Nourishing Lip Blam" (il gasiti aici) hidrateaza foarte bine buzele, mai ales in aceasta perioada rece si miroase pur si simplu delicios. Acesta a aparut exact cand aveam nevoie, deoarece aproape l-am terminat pe cel de la Yves Rocher. Imi place sa am tot timpul in geanta un balsam de buze si sa il folosesc ori de cate ori simt. 
     Acesta contine ulei din seminte de morcovi si ulei din germeni de grau. Balsamul hidrateaza, are protectie UV, are vitamina E si este bogat in antioxidanti.


     Sapunul protector cu Neem si sofran indian (il gasiti aici, inclus in set) miroase splendid. In general, folosesc sapun lichid dar incercandu-l pe acesta, chiar mi-a placut si o sa il utilizez in continuare. Este antibacterian, contine ingrediente naturale, nu contine parabeni si se recomanda tuturor tipurilor de piele. Ceea ce imi place cel mai mult la el este faptul ca nu imi lasa mainile uscate.



     Fetelor daca ati folosit sau o sa folositi produse Himalaya sa imi spuneti va rog parerea voastra. Eu le recomand cu drag! Daca vreti sa faceti comanda ii gasiti pe acest site! XOXO

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare