Galati Beauty Swap #1

     Primul eveniment de acest gen la care am participat si de care o sa imi aduc aminte cu drag intotdeauna este "Galati Beauty Swap #1". As putea descrie acest eveniment cu ajutorul a trei cuvinte #prieteni, #beauty, #caldura. Despre ce este vorba?! Ei bine... primul eveniment de acest gen care a reusit sa uneasca bloggeri atat din judetul Galati cat si din Braila. "Galati Beauty Swap #1" (link eveniment Galati Beauty Swap #1 ) s-a derulat in incinta Localului Boulevard Pub, un local cochet din orasul Galati pe data de 13.01.2018.     Organizatoarea acestui frumos eveniment este Ioana Pavel (pagina blog: One Day Butterfly si blog: One Day Butterfly Blog ) careia ii datorez mii de multumiri pentru tot: organizare, sponsori, invitati si surprize. In acest mod am fost intampinate :) 
     Pe parcursul acestui eveniment am ascultat si discutat despre produse cosmetice, menirea lor, piata falsurilor, poluare, clienti, furnizori, frumusete, ingrijire, natura, hairstyle si nu numai. Ma bucur foarte mult ca am putut savura un chocolate macchiato ascultand informatii atat de interesante si necesare unei femei care este pasionata de frumos si ingrijire. 

                            

     Au avut loc tombole cu premii interesante, am putut sa facem swap intre noi (schimb de produse cosmetice), am facut poze, am ras, am testat produse si la sfarsit am primit cate un pachetel din partea fiecarui furnizor. 


     Sponsori:  
     Invitati:

 • Din partea Salon Y&M: Iulian Neculai
 • Domnul Bogdan de la Bionike


     Multumesc tuturor! O sa revin cu impresii si descrieri a tuturor produselor primite in articolele urmatoare!!! :) Sunt nerabdatoare sa le testez. :)
     La eveniment au participat si cei de la Presa Galati (facebook: Presa Galati.ro) carora le multumim pentru prezenta.     In concluzie bloggeri din Braila sau Galati daca vreti sa aveti parte de o experienta asemanatoare acesteia "join us"!!! A fost un real succes!


Comentarii

 1. a fost frumos si sincer, abia astept sa repetam! poate asta o sa fie o portita spre legarea unor noi prietenii!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu de abia astepttt :) si poate chiar o sa se lege prietenii intre noi :*

   Ștergere
 2. A fost un eveniment frumos, dar pacat ca s-a terminat! :))
  Nu-i nimic! Il repetam in curand!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vreau sa treaca timpul cat mai repede :) O sa fie si mai frumos :) :*

   Ștergere
 3. Mi-a părut bine ca te-am cunoscut! Evenimentul a fost de un real succes

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si mie imi pare bine! Chiar a fost un real succes si data viitoare o sa fie mai bine pentru ca deja ne cunoastem :*

   Ștergere
 4. Ma bucur ca te-am cunoscut, de fapt, ma bucur ca v-am cunoscut pe toate , in realitate. Abia astept urmatorul eveniment.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu ma bucur nespus de mult...si de abia astept sa ne intalnim din nou :*

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare