Bionike in cadrul evenimentului Galati Beauty Swap #1

     Buna fetelor!!! Astazi o sa vorbesc un pic despre un brand ale carui produse nu le-am incercat pana acum. Eiii...este vorba de Bionike (facebook). Acestia au avut placerea de a ne trimite un reprezentant, tocmai de la Bucuresti. Le multumesc pe aceasta cale din suflet pentru produse, a fost o adevarata surpriza! Cu aceasta ocazie, am aflat informatii despre ingredientele care sunt folosite si pe ce se bazeaza ei atunci cand spun ca sunt produse de calitate si am aflat intr-adevar de ce sunt.
     Fetelor sa va arat ce am primit:





     Din pacate, vopseaua de par nu am putut sa o folosesc pentru ca nu se potrivea cu nuanta parului meu (eu sunt vopsita cu negru-violet), asa ca am daruit-o cu drag matusii mele careia i-a placut foarte mult. Este un pic mai scumpica fata de cele din comert, insa s-a vazut de ce (isi merita banutii). Inca un atuu il reprezinta faptul ca nu contine amoniac. Imi place foarte mult si cum sunt prezentate produsele acestui brand, ca design dar si calitatea lor. Cutia cu produsele destinate vopsirii parului (o gasiti aici) contine: 


1 tub de crema coloranta 50ml


1 tub de revelator sticla 75ml


1 sticla de sampon dermocalmant 15ml


1 plic de masca dermoreechilibranta 15ml


1 pereche de manusi de unica folosinta si instructiuni de utilizare


     Eu sunt atenta la detalii si stiti ce am observat?! Perechea de manusi este una de calitate, care nu se rupe ca celelalte fabricate din folie de plastic. Iti protejeaza foarte bine mainile si astfel evitam neplacerea patarii acestora sau a unghiilor. 
     Un alt produs pe care l-am daruit cu drag este o crema pentru corp (o gasiti aici), destinata doamnelor pentru fermitatea si elasticitatea pielii (anti-age). Caci de ce nu?! Dar din dar se face rai :) Se comporta foarte bine cu pielea si este absorbita foarte repede, lasand-o catifelata. Intre timp ma voi bucura de celelalte produse, de care sunt foarte multumita.




     In ceea ce priveste gelul intim sau in cazul celui de la Bionike, este vorba de detergent intim de protectie anti-micotica, am avut o retinere in a-l folosi, deoarece am o experienta neplacuta cu cel de la Avon, care nu mi-a facut bine deloc. Cred ca depinde foarte mult de PH-ul si organismul fiecareia, dar mie nu mi s-a potrivit. Totusi mi-am luat inima in dinti si am zis sa il incerc. Ce sa vedeti?! Spre surpinderea mea este foarte ok. Produsul (il gasiti aici) se prezinta ca o spuma de culoare alba, trebuie sa apas o singura data pe pompita si ajunge pentru o baita.


     Un alt produs primit este fondul de ten "Defence color - second skin", nuanta 503, SPF 20 (il gasiti aici). Imi place super mult design-ul si textura cremoasa a acestuia, se deschide foarte usor, are oglinda si daca impingeti un pic de partea superioara in spate, veti descoperi un alt compartiment, in care se afla un buretel super moale si delicat (cu ajutorul caruia intindem fondul de ten pe piele). 



     Prima data l-am folosit, pentru a ma aranja un pic inainte de o iesire in oras. Pot sa spun faptul ca s-a comportat super bine, a rezistat, nu s-a intins si mi-a oferit un rezultat mat (precizare: tenul meu este normal spre uscat).



     Un alt produs primit este un luciu de buze "Crystal Gloss", in nuanta 302, transparent-sidefat as putea spune (il gasiti aici). Este un gloss cu o textura bogata si hidrateaza foarte bine. In privinta rezistentei pe buze, nu a excelat dar, fata de altele pe care le-am incercat chiar a fost super bine. 



      In punguta am mai gasit un gel "Scagel Cybele", un produs testat dermatologic (il gasiti aici), cu rolul de a vindeca cicatricile. Acesta se foloseste imediat ce rana s-a inchis, nu atunci cand ea este deschisa. Speram sa nu avem ocazia sa il folosim, insa daca va exista vreo neplacere, il avem pregatit in sertarul cu medicamente.


      Foarte important de precizat este faptul ca toate produsele lor sunt testate pentru nichel si nu contin conservanti, parfum sau gluten. Daca v-am facut curioase puteti sa intrati la ei pe site Bionike. Au o gama de vanzare mult mai mare decat ceea ce v-am prezentat eu si sunt foarte atenti la detalii pentru a face clientii cat mai fericiti si multumiti.
      In cazul in care ati utilizat produse de la acest brand sau o sa folositi, astept parerile voastre!!! Va pup fetelor!!! XOXO  

Comentarii

  1. ai facut o descriere foarte amanuntita a produselor. eu inca nu le am testat dar acum m ai facut cruiasa ssa ma uit din nou in punguță.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt mega-incantata de produsele lor, desi nu le-am folosit pe toate. momentan nici eu nu pot folosi vopseaua, pentru ca am o nuanta mai inchisa, dar o pastrez, intrucat intentionez s-o folosesc cand se mai duce culoarea. vreau sa ma mai linistesc cu decoloratul si cu schimbarile drastice

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare