Laboratorul de sosete!

 Buna dragii mei,

Va este cunoscut "laboratorul de sosete" sau notiunea de "sosete perfecte la preturi corecte"? Daca nu...va fac eu cunostinta cu cel care a intemeiat si dezvoltat aceasta afacere si anume Ilie Pana. Este un tanar antreprenor, de succes, sufletist, ambitios, curajos si nationalist...isi iubeste tara si ii iubeste pe romani! El este cel care a dezvoltat acest "laborator", o afacere care vinde cutii cu sosete! Da ati auzit bine...vinde cutii cu soseste! 



Ce este cel mai interesant este faptul ca sosetele sunt realizate exclusiv de roboti, fara cusatura, de bumbac de buna calitate si foarte variate! Pe site-ul lor gasiti toate tipurile de cutii, ce contin ele, la ce pret etc.

Imi plac tare mult, sunt perfecte, sunt calitative si cutiuta a continut tot ceea ce este nevoie: sosete albe, negre, colorate, elegante, sport, lungi, scurte etc., in total 30 de perechi.

Ei sunt certificati pentru ceea ce realizeaza si dupa parerea mea, ceea ce fac, fac foarte bine!

Compozitia sosetelor este de 80% bumbac virgin pieptanat, 18% poliamida si 2% elastan.

O soseta 100% din bumbac se degradeaza imediat. De aceea se foloseste fir sintetic de poliamida de cea mai inalta calitate pentru a da rezistenta sosetei si pentru a nu transpira piciorul.

Va place aceasta idee? Intrati pe site-ul lor sa va convingeti singuri!


Comentarii

Postări populare