Bioderma - ritual de ingrijire!

Buna fetelor!!!

Revin cu inca un articol despre produsele BIODERMA. Le stim cu toatele, sunt produse de calitate foarte buna si cel mai important este faptul ca au game pentru ten sensibil sau cu probleme. Le gasim in farmacii, in mall, magazine de specialitate, etc. 
Am fost super incantata atunci cand le-am vazut pentru ca pe unele le stiam, le-am folosit si chiar au efect.



Acest balsam de buze, din gama "Atoderm" este cel mai bun in ceea ce priveste hidratarea, din tot ceea ce am folosit pana acum. Daca am probleme cu buzele, mai ales acum in aceasta perioada rece folosesc acest balsam ori de cate ori simt nevoia si are un super efect. Pe site-ul lor gasiti toate detaliile despre aceasta gama dar si despre celelalte produse.


Are gust a zmeurica :), este light dar in acelasi timp super hidratant, se absoarbe repede si e foarte spornic. 


Acesta este un ulei de dus, tot din gama "Atoderm", nu il folosisem pana in momentul in care l-am primit si am fost placut surprinsa. Ma gandeam ce ar putea sa faca? Ce efect wow ar putea sa aiba? Ei bine...chiar are...mi-a placut super mult, hidrateaza si calmeaza pielea. Dupa dus, folosesc o cantitate mica de produs pe care o distribui uniform pe piele si dupa clatesc. Se simte pielea ca de bebelus, moale si catifelata.


Aceasta crema am mai folosit-o si m-am bucurat ca am reprimit-o. Este foarte hidratanta, mai ales pentru tipul meu de ten uscat, uniformizeaza si confera starlucire pielii. O folosesc dimineata, inainte de machiaj, dupa dus, seara si in orice moment al zilei. 
Are SPF 30 si este light, are o culoare rozalie si un miros placut. Aceasta face parte din gama "Hydrabio".




Am primt ceva si din gama "Sensibio" si anume o apa micelara destinata in special tenului sensibil. Eu nu am tenul foarte sensibil sau gras, al meu este foarte uscat dar functioneaza perfect. Curata si hirdateaza foarte bine, nu irita si are efect chiar si pentru un machiaj persistent.



Fetelor daca si voua va plac produsele de la Bioderma, lasati-mi in comentarii!!! Va pup! XOXO

Comentarii

Postări populare