Biofin - rasfat si hidratare!

Buna fetelor!

Astazi o sa va prezint trei produse de la Biofin. Nu am mai incercat pana acum nimic de la acest brand, asa ca..sa vedem ce a rezultat in urma testarii lor?


Sarea de baie miroase absolut genial si imi place la nebunie. Este sare de Himalaya alba cu lemongrass bio si lavanda. Pentru o seara in care vrei sa te relaxezi cu o baie fierbinte si un pahar de vin rosu, este perfecta.
Scuzati starea ambalajului, cred ca este de la transport. :)


Corpul uman contine 92 de minerale, iar sarea de baie contine conform spuselor lor circa 84 dintre acestea si este des folosita in centrele SPA pentru efecte terapeutice: detoxifiere, hranire a pielii, stimularea circulatiei sanguine, scaderea tensiunii arteriale, hidratare, exfoliere, revitalizare, tonifiere si relaxare.


Crema contur ochi cu ulei de orez, ceai verde si colagen, am folosit-o atunci cand dupa multe ore de stat la computer, imi simteam ochii obositi, incercanati si umflati. Aceasta hidrateaza, atenueaza cearcanele, nu stiu ce sa zic de riduri deoarece multumim celui de sus, am doar cateva de expresie.




Balsamul de buze imi place la maxim, hidrateaza super bine, mai ales ca afara este frig si bate vantul groaznic. In aceasta perioada rece este important sa ne hidratam buzele si sa avem un astfel de strugurel cu noi oriunde si sa il folosim ori de cate ori simtim nevoia.


Contine unt de cacao si ulei de cocos bio, ceara de albine, vitamina E si acid hialuronic. Este foarte spornic si este de ajuns o singura aplicare, nu e nevoie sa insistam.



Dupa cum ati putut vedea, toate produsele lor contin ingrediente bio, sunt naturale si sanatoase. Daca ati folosit produse de la ei sau vreti sa incercati, va rog sa imi lasati parerea voastra in comentarii.
XOXO fetelor

Comentarii

Postări populare