Curatenia de primavara cu produsele IGIENOL!

Buna fetelor!!!

A venit primavara si cu toatele stim ca urmeaza si curatenia generala, mai ales ca se apropie cu pasi repezi si Pastele. Mie imi place si obisnuiesc sa fac ordine in haine, carti, dulapuri, la ferestre, usi, baie, bucatarie etc., practic peste tot. Pentru a face acest lucru avem nevoie de produse de curatenie. 
Brand-ul meu preferat este IGIENOL.
Asa ca am actionat si mi-am facut o mica resursa de produse.
Ma inarmez cu toate cele si sa inceapa curatenia!!! :)


De ce Igienol??? De ce acest brand, in timp ce pe piata exista nenumarate produse???
Ei bine...sunt produse de calitate, la preturi accesibile si sunt de "incredere".
Ceea ce scrie pe eticheta este si adevarat:
DA - nu contin clor;
si DA - distrug 99,9% din bacterii, fungi si virusuri.


Eu tin la mine si la familia mea, de aceea folosesc produsele Igienol oriunde m-as afla. Fetelor, mai ales daca sunteti mamici trebuie sa tineti cont de toate aceste lucruri si sa aveti grija de mediul in care traiesc copii vostri (in special bebelusii, deoarece acestia sunt cei mai sensibili).



Nu stiu daca stiti dar, virusul gripal poate supravietui pana la 3 zile in casa. Am simtit pe pielea mea acest lucru, deoarece avand imunitatea scazuta am racit foarte tare. Ce am facut? Am urmat un tratament, am baut mult ceai cu miere si lamaie si am sters absolut tot cu Igienol dezinfectant fara clor, pentru a nu contacta si ceilalti virusul gripal. Produsul se prezinta intr-un recipient de 1l si miroase foarte bine, acesta fiind si preferatul meu. 


Aceste dezinfectante fara clor pot fi folosite pe orice suprafata mare sau obiect din baie, bucatarie, dormitor etc. De exemplu: gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita bebelusilor, clantele usilor, tastatura, mouse, volan, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus, birou, taste telecomanda etc. 


Nu ataca suprafetele, inclusiv lemnul. Eu sterg biroul, sifonierul si parchetul de foarte mult timp si nu au patit nimic rau, din contra raman curate si miros foarte bine. Cel mai important de precizat este faptul ca nu necesita clatire. 


Ce am mai descoperit de la ei sunt aceste tablete minune. Daca stiam de ele, le foloseam de acum mult timp. Sunt potrivite pentru orice tip de tesatura (de la hainele bebelusilor, pana la lenjerie, imbracaminte sport, prosoape, pijamale, etc.). Nici aceste tablete nu contin clor si sunt destinate atat tesaturilor colorate cat si albe si sunt eficiente si la spalari la temperaturi de doar 20 de grade celsius.


Aceste tablete elimina 99,9% dintre bacterii, ciuperci (de ex. Candida albicans) si virusurile (de ex. A-H1N1). Daca nu stiati, de exemplu, prosoapele trebuie schimbate dupa 3 utilizari consecutive. Dupa parerea mea sunt eficiente si cu ajutorul lor ne protejam sanatatea. Mod de folosire: se introduc pur si simplu in cuva.


Se prezinta ca niste "sapunele" mici, dar au alta componenta bineinteles si sunt 10 bucati intr-o cutie. Recomandari: hainele bebelusilor ar trebui spalate folosind aceste tablete (deoarece pielea lor este super sensibila), lenjeria intima si  prosoapele (mai ales cand sunt mai multe persoane care folosesc aceeasi masina de spalat este bine sa ne protejam).


Gelul antibacterian - ce pot spune este faptul ca este nelipsit din geanta mea si il folosesc oriunde as fi. Este important sa avem unul cu noi si sa ne dezinfectam mainile ori de cate ori avem ocazia atat noi, cat si copii nostri, mai ales daca nu ne-am spalat cu apa si sapun intr-un interval mai mare de timp.


Mie mi-a fost si imi e in continuare de mare folos in masina, la birou, in tren, la facultate, in sala de sport, in parc, etc. Cele mai obisnuite locuri si lucruri care sunt pline de bacterii sunt: husa volanului, husa telefonului, mouse-ul, tastatura pc-ului, telecomanda, locurile publice, WC-urile publice, scaunele sau barele (din tramvai, metrou, tren), clantele usilor, produse sigilate din magazine (ambalajele produselor sunt atinse de zeci de oameni pe zi), banii etc., practic la tot pasul. Trebuie sa fim atenti si sa avem grija de noi! 


Atunci cand ajungi acasa, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te speli pe maini cu sapunul antibacterian Igienol si apa calda pentru a nu atinge toate obiectele din casa. Acesta are un miros discret si curata foarte bine. Este testat dermatologic si nu usuca pielea.



                                    Daca nu va place sapunul solid, exista si varianta lichida.
               Are acelasi efect si protejeaza mainile. Eu prefer acest tip de recipient cu pompita, deoarece                                                                  este mai usor de folosit.



Dezinfectantul spray este foarte usor de utilizat. Acesta este pentru frigider, cel mai important obiect din bucatarie, as putea spune, deoarece in el se pastreaza alimentele si trebuie sa fim atenti la ce consumam.
Curatenia in frigider ar trebui facuta cel putin o data pe saptamana. Atunci se arunca alimentele alterate si se sterge foarte bine atat interiorul cat si exteriorul acestuia. Igienol asigura un mediu dezinfectant pentru alimentele noastre preferate.




Un alt dezinfectant spary pentru suprafete mici este acesta. Eu il folosesc atunci cand vreau sa sterg repede o masuta, un scaunel, pervazul geanului, un dulapior etc. Miroase foarte bine si este unul din preferatele mele!


Ca sa va si demonstrez va arat sticla pe care mai am un pic si o termin. Este foarte spornica, deoarece cu un singur "spary" stergi o suparafata medie si eu o am de ceva timp. 
Este recomandat sa aveti unul chiar si la birou, deoarece luati contact cu multi oameni si la inceputul zilei puteti curata rapid orice suparafata oricat de mica ar fi ea.




Produsele Igienol sunt avizate de Ministerul Sanatatii. Sunt produse de calitate si dupa parerea mea cele mai bune. Vi le recomand cu drag. Spor la curatenie! Voi ati folosit produsele lor? XOXO pupici

Comentarii

Postări populare