Magazin Vitamix - sanatate si frumusete!

Buna fetelor!!!

Astazi vorbim un pic despre brand-ul Vitamix. Au produse de exceptie la preturi rezonabile. Gasiti tot ce va intereseaza si va este necesar pentru o viata cat mai sanatoasa, atat din punct de vedere al alimentatiei cat si al frumusetii. 
Eu m-am bucurat de un voucher primit de catre acestia si mi-am cumparat cateva din multitudinea de produse si firme pe care le comercializeaza. Mai incolo va spun care mi-a placut cel mai mult! :)


Am achizitionat doua geluri de dus, o crema de maini, un sampon, o sare de baie, o punga mare de migdale crude si o punga mare de sare roz de Himalaya.



  1. Sare roz de Himalaya de la Spring Market (o gasiti aici) - am cumparat-o sub forma de cristale deoarece am o rasnita manuala draguta si mi se pare ca e mult mai ok atunci cand o macini pe moment, la fel ca si piperul. Aceasta contine 84 de minerale si are proprietati detoxificante puternice. Din ce am citit va pot spune ca dizolva toxinele si elimina substantele nocive din organism. In concluzie este mult mai sanatoasa fata de cea normala si are un pret super accesibil. 


2. Hmmm...MIGDALELEEEEEEEEE de la Spring Market!!! Preferatele mele!!! As manca zi si noapte, sunt super satioase, gustoase si sanatoase. Se potrivesc perfect atunci cand vreau sa mai slabesc cateva kg. si vreau sa mananc si sanatos, sa ofer organismului meu toti nutrientii de care are nevoie chiar daca am mese nu atat de bogate.
Am terminat punga eu si iubitul meu in 2 zile!!! :) Sa le incercati! (le gasiti aici).


3. Crema de manini de la Oma Gertrude - cu extract de trandafir si iasomie! O ador!!! Miroase super, super bine si e foarte hidratanta...nu imi lasa mainile grase si se absoarbe repede in piele! Cateodata recunosc faptul ca o folosesc si pentru calcaie pentru ca le lasa catifelate.


4. Gelul de dus de la ICEVEDA - chiar acum il folosesc, mioase foarte bine si nu imi lasa pielea uscata. Imi place cu atat mai mult cu cat are pompita si nu trebuie sa ma chinui sa il folosesc, la celelalate cateodata  pun prea mult sau prea putin produs. Acesta contine uleiuri esentiale de iarba de lamaie, lamaie si rozmarin 
(il gasiti aici).



5. Gelul de dus de la ICEVEDA - Produsul se prezinta cu pompita ca si primul dar are ceva mai special si anume este un gel de dus exfoliant cu extract de trandafir si lotus. Dintre cele doua, acesta imi place mai mult deoarece imi lasa pielea mult mai fina si parfumata (il gasiti aici).



6. Samponul de la Retele buncii Agafia - este destinat parului fragil si deteriorat ca si ale meu. Eu mai am o problema cu parul meu este gras la radacini si uscat la varfuri asa ca este foarte dificil de ingrijit. Datorita faptului ca este gras trebuie sa schimb sampoanele destul de des doarece dupa un anumit interval de timp nu se mai regasesc beneficiile aduse de catre sampon parului meu. Acesta a picat la timp deoarece chiar am vrut sa il schimb si isi face treaba foarte bine. Ca si ingrediente principale sunt plantele siberiene si daca o doriti puteti gasi o alta versiune dar tot pentru par fragil si deterioarat aici.


7. Si acum sa va prezint aceasta minune care a aparut in viata meaaa!!! Este cea mai buna si parfumta sare de baie dintre toate pe care le-am incercat pana acum de la ICEVEDA. Este absolut geniala! Miroase si se simte atat de bine. Ca si ingrediente principale: sare din Marea Moarta, ulei de lavanda, extract de lotus si extract de trandafir. Contine si petale uscate si miros atat de bine atunci cand intra in contact cu apa...hmmm...sunt geniale!!! Recomanda cu drag (o gasiti aici).







Sper ca v-au placut aceste minunatii! In magazine gasiti mult mai multe produse, nenumarate de la diferite brand-uri! Pagina magazinului o gasiti aici. XOXO fetelor!!!

Comentarii

  1. am avut si eu gelul de dus herbal de la iceveda. il ador! acum am ramas doar cu exfoliantul cu zmeura. au produse tare faine! abia astept sa mai trec pe la ei!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare