Galati Beauty Swap #2!!!

Buna fetelor!!!

A avut loc si cea de-a doua editie a evenimentului Galati Beauty Swap. Am fost tare incantata si nerabdatoare sa ma intalnesc cu fetele. Asa ca haideti sa va povestesc cele intamplate.


Evenimentul a avut loc in orasul Galati in cardul localului Gossip Cafe. Multumim inca o data Ioanei de la One Day Butterfly, organizatoarea noastra (pagina blog). Mi-a placut foarte mult acesta reintalnire si o asteptam cu emotii. Am vorbit cu fetele de make-up, brand-uri, ce mai este nou in materie de produse de ingrijire de par, sare de baie, tot ce tine de cosmetica si despre noi femeile :)))


Am avut parte de suprize, make-up profesional, tatuaj cu henna, tombole si prajituri! M-am bucurat tare mult pentru ca ne-am reintalnit cu toatele, am vorbit, am ras si am facut poze.


Am avut si cand bar din partea cofetariei Julian din Galati. Au fost absolut delicioase si proaspete. Fagurii au fost ceva de senzatie, mi-au placut maxim!


Ne-a fost alaturi si Bogdan Pana, un om de nadejde care ne ajuta cu blogul si tot ce implica el. Am invatat lucruri noi si interesante pe care o sa le pun in aplicare.


Tatuajul cu henna a fost de senzatie si mi-a placut foarte mult. O sa va povestesc bineinteles in alt articol despre ce implica si cat persista pe piele.





Ca de fiecare data m-am intors cu multe, multe produse pe care in acest moment le testez si de abia astept sa va povestesc despre fiecare in parte, in articole noi.




Sponsorii care ne-au sustinut la acest eveniment au fost: 

aBeauty Clinique, Absolute Dry Romania,Arboria plant,Elemis – ADDA shop,Affinage, Jolie Cosmetics, Barza, Batiste, Essentials for life (doTERRA) , Ion pe blog, Bioderma, By Loriem, Melkior, Malika Colors, Epsilon, Mon Charme, Rimmel London, Pretty by Flormar, Taboo Lashes, Julian, Cassiopea Cosmetics, Visuel, E.D.A. Cosmetics, Nutrivita, Adina Nicoleta MUA, Henna Art&Beauty Design by Gety, Famous Luxury Perfumes, Triodeluxe Cosmetics, Cailyn, VITAMIX magazin naturist, Charme D Orient, Cupio, Trendline Cosmetics.


Sper ca va plac evenimentele de acest gen si daca exista bloggeri din Braila sau Galati care vor sa ni se alature ii asteptam cu drag!!! XOXO fetelor

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare