Yves Rocher Romania - produse dragi mie!!!

Buna fetelor!!!

     Astazi, m-am decis sa vorbim un pic despre aceasta companie, draga mie si anume Yves Rocher Romania (facebook aici). Folosesc produsele lor din facultate si le-am descoperit din intamplare, pe internet. Este o companie foarte mare, care isi respecta si fidelizeaza clientii. In cadrul intalnirii Galati Beauty Swap #1 am avut placerea de a o asculta pe Alina Grigorescu (reprezentant Yves Rocher Romania), cu privire la ingredientele din care sunt realizate produsele, de ce ei, de ce produsele lor si de ce atata pasiune pentru frumos! Mi-a placut super mult si sa va arat ce am primit! :)



  Am vazut pe site-ul lor Yves Rocher Romania, acesta crema dar nu am reusit sa imi fac comanda, asa ca m-am bucurat nespus de mult cand am vazut-o si am zis: "Asta trebuie sa fie a mea!". O folosesc in fiecare zi, de aproximativ 1 luna de zile si nu am avut nici cea mai mica neplacere cu ea. 



Eu am tenul normal spre uscat si am nevoie de o crema care sa imi hidrateze pielea. Are o textura usoara, un miros placut si este foarte fina la atingere, iar in momentul in care ia contact cu pielea pur si simplu se topeste.


O folosesc si in timpul zilei si seara, dupa baita si dupa demachiere!!! 



      Am primit si cateva mostre ale unor produse:


  1. Crema reparatoare de zi "Elixir Jeunesse" (o gasiti aici) - imi place pentru ca hidrateaza si am folosit-o mai mult in zonele cu mici riduri de expresie;
  2.  Gel crem hidratare intensa 24 de ore (il gasiti aici) - este exact crema hidratanta de care v-am povestit mai sus. Este super!!! O recomand fetelor care au tenul cu tendinta de uscare in zona T;
  3. Gel crema matifiant (il gasiti aici) - il recomand fetelor sau de ce nu baietilor care au tenul mix/gras, pentru ca matifiaza si curata foarte bine pielea. Deoarece logodnicul meu are tenul gras, i s-a potrivit si l-a folosit el. Este foarte spornic, dintr-o mostra i-a ajuns 5 utilizari. Ne-a placut, deoarece dimineata tenul lui avea un aspect mai mat.
  4. Elixir de frumusete 100% natural (il gasiti aici) - pe acesta l-am folosit tot in zona cu riduri de expresie, dar nu numai (acolo am insistat un pic), iar ca rezultat, pielea era mai fina si mai luminoasa.

Si ca sa va demonstrez ca sunt o fana a lor, va arat ce produse am mai comandat si utilizat de la ei
(ceea ce am in prezent).


     O sa va povestec un pic despre fiecare in parte, incepand de la stanga spre dreapta. Crema de corp este absolut geniala si are un miros super placut, parfumul Evidence este preferatul meu dintre toate (cred ca este e 4-a sticla de parfum terminata), exfoliantul de corp este foarte bun si are un miros demential, exfoliantul pentru fata ma ajuta atunci cand vreau sa imi curat tenul foarte bine sau cand e prea uscat, tratamentul anti-matreata isi face treaba bine dar in combinatie cu samponul tot din aceeasi gama...pe acesta din urma l-am terminat si trebuie sa mi-l recumpar, fondul de ten "zero defecte" este preferatul meu (il folosesc in fiecare zi), pudra o utilizez mai mult vara, iar tusul negru este nelipsit din portfardul meu.











     Am uitat sa va spun si despre acest parfum floral splendid, dar il folosesc doar in sezonul cald. Inca o precizare, in  pozele de mai sus, pe fundal este o paturica mov primita din partea acestora cadou, la una dintre comenzile mele. Este practica, calduroasa si am tot luat-o cu noi in vacante pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de ceva care sa iti tina de cald.


De ce imi place atat de mult? Deoarece sunt produse de calitate, la un pret accesibil, astfel incat orice femeie si barbat (au produse foarte bune si pentru sexul masculin) le pot cumpara mai usor. Ce este interesant?! R: Faptul ca ei sunt si botanisti, cultivatori, producatori si distribuitori, in acelasi timp. 
Sper ca v-a placut fetelor!!! Pana data viitoare XOXO (pupici si imbratisari).

Comentarii

  1. si mie imi plac foarte mult produsele lor, eu am ales un exfoliant de corp din gama de sarbatori! plus ca mai am un cosulet cu ambele game, de care inca nu m-am atins. si parfumurile... ah, parfumurile! am so elixir purple si quelques notes dAmour, care ma fascineaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca iti plac produsele pe care le-ai primit si a nu iti sunt straine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare