Gerocossen - cadouri pentru femei

      Buna dragele si dragii mei!
Haideti sa vorbim un pic despre produsele Gerocossen. Eu sunt o impatimita a produselor de ingrijire, cosmetica, parfumuri, etc. si m-am bucurat tare mult cand am primit aceste produse de la Gerocossen (facebook), in cadrul evenimentului Galati Beauty Swap #1.


Nu pot spune ca mi-a parut rau deoarece cremele erau destinate persoanelor cu ten matur...nu am putut sa le testez dar le-am daruit cu bucurie mamei mele. A fost foarte fericita si nerabdatoare sa le incerce. I-am cerut parerea sincera si a fost foarte incantata de ele. 


Prima crema (o gasiti aici) este una de zi cu SPF 15, patrunde repede in piele, contine ulei de argan organic si lasa pielea matasoasa, neteda si luminoasa. Cea de-a doua crema (o gasiti aici) este una pentru noapte si contine, in special acelasi ulei de argan si celule stem din struguri. Aceasta din urma reda fermitatea si elasticitatea pielii. Ambele au o textura cremoasa si se aplica cu masaj bland pe fata si decolteu.





Singurul produs pe care l-am folosit si il folosesc in continuare este lotiunea micelara (o gasiti aici). Eu o folosesc dupa demachierea cu lapte demachiant pentru a-mi curata tenul foarte bine si a indeparta orice reziduu. Imi place pentru ca nu contine alcool si are ca ingredient principal musetelul.


Acestea sunt niste produse potrivite atat pentru voi cat si pentru a le oferi persoanelor dragi ca si cadouri. Vorbim de cadouri?! Yeyyy!!! Putem face mamele, verisoarele, bunicile, prietenele etc. super fericite daruindu-le astfel de produse pentru ingriire cu ocazia de 1 Martie sau 8 Martie, pentru ca tot se apropie cu pasi repezi si trebuie sa ne pregatim. Voi ce cadouri veti face? XOXO pupici

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare