Bioderma - produse de calitate!

Buna fetelor!!! Astazi o va prezint doua produse de la Bioderma.  
Cred ca toata lumea le cunoaste sau le-a vazut mai ales in farmacii, mall-uri etc. Sunt produse de calitate, care chiar dau rezultate si le puteti utiliza cu incredere (mai ales pentru cei care au tenul sensibil sau cu probleme). 


Am primit solutia micelara ce face parte din gama Hydrabio H2O. Pe aceasta o folosesc de cand am primit-o si sunt foarte multumita de rezultate. Demachiaza foarte bine, curata in profunzime si hidrateaza. Imi place sa o folosesc chiar daca nu sunt machiata pentru ca imi simt tenul mult mai curat si proaspat.
Este foarte spornica, fiind si de 500 de ml am folosit-o un interval de timp destul de mare. Eu pun produs pe dischete demachiante si incep sa curat usor tenul (nu necesita sa insistati).

Acesta apa micelara este prima destinata tenului deshidratat (o gasiti aici). Tenul meu este normal spre uscat iar in jurul nasului pentru ca nu e pielea hidratata, uneori imi apar cojite (celule moarte). Apa micelara ma ajuta sa imi pregatesc pielea pentru crema hidratanta din aceeasi gama.


Despre aceasta crema este vorba. Face parte din aceeasi gama Hydrabio. Produsul are o pompita cu ajutorul careia poti folosi o cantitate cat de mica, depinde de necesitati. Aceasta desi are 40 ml este super spornica. Inca o mai folosesc si prefer sa o utilizez dimineata, inainte sa plec la munca ca si crema hidratanta sau baza de machiaj, depinde de starea mea. :)


Imi place pentru ca are SPF 30, e perfecta pentru acest anotimp si pentru are dimensiuni mici o pot lua in geanta oriunde m-as duce.  Chiar dupa prima utilizare mi-a oferit stralucire si hidratare super intensa.


Crema ofera pielii iluminare si catifeleaza textura acesteia. Contine extracte de seminte de mar ce stimuleaza aquaporinele, canalele naturale ale pileii prin care circula apa (o puteti gasi aici).


Produsele de la Bioderma sunt cu adevarat produse de calitate, ce isi merita toti banutii deoarece rezultate nu inceteaza sa apara. Decat multe poduse mai putin bune mai bine investesti intr-un produs foarte bun pentru ca pielea noastra mai ales, cea a fetei este cea mai importanta. Acest organ si anume, pielea este constant expusa factorilor mediului si de aceea trebuie sa ii oferim o ingrijire propice. Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor, iar pentru achizitionare, le puteti gasi online sau in farmacii, magazine, mall-uri etc. 
Pana data viitoare, XOXO fetelor!!!

Comentarii

Postări populare