Colectii dulci de Paste!!!

Buna fetelor!!!

Astazi o sa va vorbesc un pic despre daruire si dragoste! :) 
Am primit de la o prietena din facultate o cutiuta cu ceva delicios. Vazusem pana la acel moment pe facebook si instagram poze cu aceste dulciuri magice dar e altceva cand le vezi in realitate.



Din momentul in care am primit cutiuta mi-am dat seama ca aceste lucuri se pregatesc cu atentie, migala, rabdare si dragoste. Va inserez cateva poze sa vedeti cum au fost pregatite si gandite pana la cel mai mic detaliu si asta imi place la un om, interesul si iubirea fata de ceea ce realizeaza. 


O gasiti pe facebook si instagram, "Colectii dulci" se numeste si va puteti comanda turta dulce sub diferite forme, nenumarate culori, cu mesaje sau fara, personalizate, in functie de anotimp, sarbatoare sau eveniment.


Cutia cu siguranta o sa o refolosesc pentru a depozita esarfe, ceasuri sau biuterii. E chic, vintage, adica minunata. Imi plac cutiile care arata bine :))) Multumesc Irina :) :*



Povestea Colectiilor Dulci

"A fost odată ca niciodată, într-un orășel, un el și o ea care se pregăteau pentru Crăciun. Era luna cadourilor, decembrie, și cum cadourile pregătite de ei trebuiau să fie în spiritul Crăciunului, s-au hotărât să ofere turtă dulce pregătită în casă. Mirosul și aroma de turtă dulce sunt o încântare care ne inundă sufletul mic de copil, amintindu-ne de copilărie. Impactul a fost atât de minunat, încât am fost încurajați să îl împărtășim cu VOI. Decorarea turtelor reprezintă partea noastră preferată pentru că am învățat să le personalizăm, iar cine le primește știe că este un dar UNIC ! Deși turta dulce este cunoscută doar ca un desert de Crăciun, noi am îndrăznit să o răspândim și pe tot parcursul anului. Astfel, a apărut COLECȚII DULCI personalizând mărturii pentru nunți și botezuri, pentru petreceri tematice, dar și pentru simpla dăruire a unui cadou dulce în locul clasicului tort. Suntem plini de idei, însă le vom dezvălui pe rând Totodată, dorim să vă mulțumim că ne apreciați munca și că ne urmăriți !!!"




Eu si logodnicul meu pur si simplu ne-am transformat in doi copii mici atunci cand le-am vazut, le luam pe fiecare in parte, le studiam, admiram si ne minunam cum doua maini pot face asa ceva, cu atat de multa atentie pana la cel mai mic detaliu. 


Acestea au avut ca tema Pastele pentru ca tot se apropie cu pasi repezi si au fost sub diferite forme, de la oua, puisori, oita, iepuras, pasare, ciupercuta pana la floare si gainusa. Sunt cele mai simpatice dulciuri pe care le-am vazut si unele dintre cele mai gustoase pentru ca de abia ne-am abtinut sa nu le mancam, dar nu mai aveam ce poza :)))




Pentru ei (Irina si logodnicul ei), totul a inceput in joaca si incurajati de cei dragi au pornit o mica afacere. Eu ma bucur pentru ca au facut acest pas deoarece realizeaza lucruri superbe si au idei absolut minunate. Le place ceea ce fac si se vede acest lucru. Ii felicit si vi-i recomand cu drag! 


Le puteti darui ca si cadouri celor dragi, pentru 1 Martie sau intr-un buchetel de 8 Martie, de Craciun, de Paste sau ca marturii pentru nunta. Sunt simpatice foc si delicioase. 
Fiecare produs a venit ambalat separat in punguta lui, cu termen de valabilitate si ingrediente pe partea din spate. Din acest punct de vedere sunt profi si puteti avea incredere.





Nu te poti satura sa te uiti la ele. Am bucurat toata familia, deoarece am daruit si celor mari si celor mici cate o turta dulce si fiecare in parte s-a minunat de cat de frumoase sunt si nu le venea sa creada ca realizarea lor s-a facut handmade.


Vi le recomand sa le incercati si sa le daruiti celor dragi deoarece sunt facute cu dragoste si multa multa daruire si atentie...atunci vor fi pretuite cu atat mai mult! Multumesc "Colectii dulci" (instagram: www.instagram.com/colectiidulci )pentru bucuria pe care ne-ati adus-o acum in prag de sarbatorile pascale. Va plac fetelor? Ce parere aveti? XOXO pupici

Comentarii

Postări populare