Thai Spa - un altfel de rasfat!

Buna fetelor!!!

Cred ca toata lumea iubeste produsele de ingrijire ale pielii, asa ca va fac cunostinta cu brand-ul Thai Spa. Este foarte important sa oferim ingrijirea necesara pielii, mai ales in acest anotimp rece. Am primit de la ei, in cadrul evenimentului Galati Beauty Swap#1, trei produse.


 Acestea sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru o ingrijire completa. Scrub-ul de corp, il folosesc prima data si masez usor pielea, apoi ma spal cu gelul de dus hidratant si in cele din urma aplic untul de corp.


1. Body Scrub - cu unt de shea pentru o hidratare intensa. Are particulele un pic cam mari, fata de ceea ce am folosit pana acum, dar important este sa nu insistati cu produsul pe piele foarte mult, doar masati. Miroase foarte bine si imi aduce aminte de ciocolata! :)


2. Shower gel - are un miros intens de cacao si hidrateaza bine. Produsul apare ca un flacon si are o cantitate de 500 de ml. Raportul pret-calitate este excelent, din punctul meu de vedere. 


3. Body butter - este produsul meu preferat din toate, contine ulei de argan si miroase absolut delicios. Imi place pentru ca atunci cand il aplic se absoarbe repede si lasa pielea parfumata si hidratata. Acest unt de corp nu contine parabeni si are o textura fina si cremoasa.


Voi ati folosit produsele lor? Ce parere aveti despre ele? Le gasiti la farmacia tei, eMAG, etc. Produsele au preturi accesibile si isi fac treaba foarte bine. XOXO pupici


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare