Parfumuri solide

     Buna doamnele si domnisoarele mele!!! Astazi vorbim un pic despre parfumuri, dar nu cele obisnuite pe care le stim, cele lichide ci parfumuri solide. Nu sunt foarte comune si nu se gasesc oriunde, asta pot sa spun cu siguranta. Am fost un pic reticenta la inceput, recunosc...nu mai folosisem niciodata. Cele pe care le-am incercat au fost primite in cadrul evenimentului Galati Beauty Swap#1. 


     Sunt de la Fragonard si au fost in numar de patru. Am spus "au fost" deoarece unul l-am daruit unei persoane dragi mie. Miros superb si persista pe piele pana la prima baita. Imi plac pentru ca sunt in recipiente mici pe care le poti lua cu tine oriunde. Eu pe cel cu vanilie l-am asezat pe un raft in sifonier, pentru a mentine un miros placut hainelor. Si sa stiti ca functioneaza! 


      Au fost cu patru mirosuri diferite: trandafir, violete, flori de portocal si vanilie. Preferatul meu este cel cu trandafir. Nu prea se potriveste cu vremea de afara asa ca astept primavaraaa!!!


Cel mai recomandat este sa il aplicati dupa dus sau baita deoarece porii pielii sunt deschisi. Mie asa imi place sa aplic produsul, seara dupa dus, inainte sa ma bag in pat, aplic un pic in zona incheieturii mainii si zona gatalui. 


Acestor parfumuri solide li se mai spune si parfumuri intime si in functie de persoana care il foloseste, acelasi produs poate mirosi complet diferit.


Recomadare: Domnilor daca vreti sa va surprindeti partenerele, parfumurile solide sunt un cadou perfect. Spun asta, pentru ca tot se apropie 1 si 8 Martie! :) Le gasiti pe site-ul lor Fragonard mai exact (pentru acest set prezentat) aici.


Voi ati folosit astfel de parfumuri? Daca da astept parerile voastre!!! XOXO pupici

Comentarii

  1. hmm buna recomandarea ta! o sa-i cumpar si eu mamei mele de 8 martie. multumesc pt sfat :* pupicei

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat pana acum un parfum solid, dar nici nu am avut ocazia. Cand o sa pun mana pe unul sigur o sa-l incerc! 😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tare interesante aceste parfumele

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare