De la buchet de flori la tablou!!!

     Buna fetelor! M-am decis sa va scriu despre un lucru foarte important pentru mine, ce si-a gasit un locusor in inima pentru totdeauna. M-am gandit ca v-ar putea ajuta o astfel de idee, in special pentru iubitoarele de frumos. Dar cui nu ii place frumosul?! :)


     In momentul in care am fost ceruta de logodnica am primit un buchet mare de trandafiri. Nu intru in detalii...pe scurt am plans, am fost super emotionata si mega fericita. Cred ca fiecare dintre noi (care am trait acest moment, care nu...stati linistite ca urmeaza) stim si retraim acele sentimente de fiecare data cand ne gandim la eveniment. 
     Eu, mi-am zis ca de ce nu pot vizualiza "particele fizice" care au facut parte din toata acea sfera de timp, iubire, cuvinte si trairi?! Primul lucru pe care il putem vedea zilnic este bineinteles inelul de pe deget...caci cine a vazut logodna fara inel??? Un al doilea lucru poate fi o filmare sau poze. 


     Eu mi-am dorit mai mult de atat, asa ca am vorbit cu o fata din Bucuresti careia i-am trimis buchetul meu de trandafiri si cutiuta in care am primit inelul si...abdracadabra...mi l-a transformat intr-un superb tablou pe care il pot vedea in fiecare zi deoarece sta cumintel deasupra patului nostru. Ii multumesc din suflet! Asa arata fara rama:



     Am primit tabloul dupa aproximativ 2 luni si jumatate, timp in care florile au trecut printr-un tratament special pentru a nu mucegai si au fost uscate. Deci ele "traiesc" in acest tablou o vesnicie, doar ca trebuie sa fii atenta cu el, la modul ca nu poti sa il trantesti si nu pateste nimic. Il ador pur si simplu. Se regasesc in el florile, putin din aranjamentul pe care l-a avut, capacelul de la cutiuta, initialele noastre si data. Deci este superb! Acest lucru intentionez sa il fac si cu buchetul de la nunta. 


     Toata lumea isi poate pune un tablou pe perete, dar mie imi plac lucrurile personalizate si atunci cand ma uit la ele sa aiba o poveste in spate, sa incep sa zambesc pur si simplu. Cand cumparam unul de la magazin (nu zic ca nu sunt frumoase) dar sunt cumva "moarte", iti aduci aminte cat a costat probabil si ca ti-a placut ceea ce este ilustrat pe el dar nimic altceva. 


     Acest tablou il puteti face si cu alte buchete de flori, nu neaparat unul de logodna sau nunta, poate ati primit de la o persoana draga, cand ati absolvit facultatea, sau cand ati ramas insarcinate etc. Sunt multe momente importante in viata noastra care merita pretuite. 


Va place ideea mea? pupici XOXO

Comentarii

  1. Woow, ce frumos. Ma bucur pentru tine si imi dau seama prin ce ai trecut. Frumos tabloul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain! La asta nu m-as fi gandit niciodata! E foarte ingenioasa ideea! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare o metoda geniala de a pastra buchetele de flori de la evenimente importante. Arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumos arata! Ingenioasa idee! Asa poti sa pastrezi buchetele de flori de la evenimente importante.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai ce dragut arata! Nu mi-a trecut niciodata prin gand aceasta posibilitate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac florile foarte mult si aceasta idee e superba!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte faina ideea. E superb tabloul. 😍

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pare ca s-au pastrat foarte bine in timp

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare