Apa florala de lavanda Mayie!

Buna fetelor!!! Unul dintre lucrurile care imi plac foarte mult este lavanda, deci ador orice contine lavanda: crema de corp, lumanare parfumata, balsam sau detergent de rufe, aranjamente florale, uleiuri esentiale, sapunuri etc. Astazi o sa vorbesc un pic despre apa florala de lavanda de la Mayie


Principala utilizare a apei florale de lavanda este pentru calmarea pieleii. Imi place tare mult cum miroase, cu toate ca la inceput mirosul e foarte puternic dar dupa putin timp e mai "light". Mentionez acest lucru pentru persoanele care nu suporta o aroma sau un miros strident. 


Cateva aplicatii ale acesteia: 
1. curata, regenereaza si calmeaza pielea (ten si conturul ochilor);
2. cicatrizeaza si regenereaza pielea (arsuri solare, iritatii, acnee);
3. hidrateaza si tonifica pielea dupa barbierit (pentru barbati);
4. reduce stresul psihic.

Dupa o zi de munca putina aromaterapie imi face cel mai bine. Aprind o lumanare parfumata, putina solutie fie de lavanda sau alte flori medicinale si liniste. Credeti-ma ca va face sa va simtiti mult mai bine. 
Eu mai obisnuiesc sa pulverizez un pic pe perne inainte de culcare ori aceasta apa florala de lavanda ori am un spray special de la Avon cu lavanda pentru un somn linistit si relaxare. Cea de la Mayie este recomandabila deoarece este 100% naturala.
Sunt tare curioasa sa aflu daca functioneaza pentru arsuri solare, pentru ca in fiecare vara imi doresc un bronz rapid si fac cate o gafa.
Am mai folosit-o pentru ten, mi-am curatat fata dupa demachiere sau peeling facial. Daca o doriti pe aceasta cu lavanda o gasiti aici pe site-ul lor.

Voi ati folosit apa florala? Ce parere aveti despre ea? XOXO pupici






Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare