Gerlinéa Romania - ALIMENTATIE, FRUMUSETE SI SANATATE!

     Buna fetelor si de ce nu si baietilor, deoarece acest articol este destinat ambelor sexe! Doriti sa nu renuntati la tot ceea ce va face placere sa mancati, dar totusi vreti sa pierdeti cateva kilograme??? V-am facut curiosi?! Ei bine...in cadrul evenimentului Galati Beauty Swap, am primit din partea celor de la Gerlinéa Romania (pagina de facebook) o punguta cu cateva produse. Ce pot sa spun?! S-au nimerit exact la timp, deoarece eu si logodnicul meu ne dorim sa pierdem cateva kilograme si sa aratam cat mai bine pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra si anume casatoria. 
     De o luna am inceput sa consumam produse cat mai sanatoase, am evitat tot ceea ce inseamna prajit si bauturi carbogazoase. Gerlinéa ne-a venit in ajutor deoarece, cu acest fenomen se ocupa si anume managementul greutatii. 


     Am primit 2 batoane Gerlinéa (comanda produs), 2 plicuri cu pudra de milk-shake (comanda produs) si un pahar cu capacel pentru a prepara milk-shake-ul. 


      Batoanele sunt invelite intr-un strat de ciocolata fina si contin crema de ciocolata cu umplutura de cocos/pralina/migdale (2 batoane reprezinta echivalentul unei mese).


     Pudra de milk-shake se prepara cu 200 ml de lapte avand doar 200kcal/masa (1 plic reprezinta echivalentul unei mese). Am fost foarte incantati de acesta, fiind foarte gustos si cremos. Puteti folosi, daca nu doriti laptele de origine animala, laptele de cocos. Se prepara foarte usor, pur si simplu turnati laptele si pudra in pahar, infiletati capacelul si agitati foarte bine.


     In interiorul pungutei am gasit si un mic ghid, in care iti sunt explicate cu atentie pana si cele mai mici detalii in legatura cu compozitia acestora, cum trebuie sa le consumati si de ce. Tot ce trebuie sa stiti puteti gasi pe site-ul acestora Gerlinéa Romania.
     FETELOR SI BAIETILOR, VA RECOMAND CU DRAG ACESTE PRODUSE SAVUROASE SI ECHILIBRATE CU PROTEINE, VITAMINE SI MINERALE PENTRU A FI IN FORMA CHIAR SI LA DIETA!!! XOXO :*

Comentarii

  1. Pana acum nu am incercat shake-urile Gerlinea, insa batoanele sunt delicioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai mult mi-au placut bauturile pentru ca sunt super delicioase si cremoase...incearca si imi spui cum ti s-au parut...pupici :*

      Ștergere
  2. Eu nici acum n am apucat sa beau shake-ul 😂😂 de aia am tot amanat articolul.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am mai avut shake-uri de la ei si chiar mi-au placut foarte mult, la fel si batoanele, sunt un dulce excelent!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare